Kuinka luoda kassavirtoja useasta lähteestä.

Affiliate markkinoinnin hienoihin puoliin kuuluun kaiken muun ohella se, että voit kirjautua niin moneen eri kamppanjaan kuin haluat ja vaikka samaan aikaan. Aikaisemmin on ollut puhetta siitä, kuinka tärkeätä on fokusoitua markkinoilla, eikä ole kannattavaa pyrkiä tarjoamaan kaikille jotakin. On kuin veteen piirretty viiva milloin voidaan puhua useista tulonlähteistä ja milloin liian monista affiliate ohjelmista. Mietitäänpä kuinka tämä ongelma olisi hoidettavissa.

  • Pidä huoli, että tulonlähteesi liittyvät toisiinsa. Tämä neuvo on on jo yksin vähintään tuhannen euron arvoinen. Mieti sitä hetken aikaa. Tottakai haluat enemmän kuin yhden ohjelman sivuillesi kerrallaan, mutta et halua 10-15 ohjelmaa, sillä se on liikaa hallittavaksi. Mikä sitten on paras lukumäärä? Valitse 4-5 sellaista, jotka liittyvät toisiinsa! Ajatellaanpa, että ensimmäinen ohjelmasi on yrityksen kautta, joka myy lemmikkitarvikkeita. Olet kirjoittanut erinomaista sisältöä tästä aiheesta, koska se on intohimosi, mutta haluat lisää ja useampia tulonlähteitä. Sopisiko siihen siis rinnalle yritys, joka myy lemmikkien gourmet ruokaa? Silloin voit JAKAA SISÄLTÖÄ näiden kesken, koska sinulla on jo loistavaa sisältöä lemmikeistä, jolla voit aloittaa. Haluatko lisää? Etsi yritys, joka myy lemmikkien herkkuja ympäri maailman. Tai ehkä erikoistut koirien koulutustarvikkeisiin. Mahdollisuutesi valita ovat rajattomat ja valitsemalla yrityksiä, jotka liittyvät toisiinsa sinun ei tarvitse kirjoittaa eri sisältöä, joka ohjelmalle. Säästät aikaa ja tienaat rahaa!
  • Pidä hauskaa sisältösi kanssa. Ajatellaanpa, että löydät affiliate markkinointi ohjelman, jonka välttämättä haluat sivuillesi, mutta et tunne aihealuetta juuri ollenkaan. Älä masennu! Voit silti kirjoittaa mielenkiintoista sisältöä, vaikket olisikaan tuotteen asiantuntija. Kokeile listaa. Ihmiset rakastavat listoja. Voit tehdä pikaisen TOP10-lista tyyppisen artikkelin, jossa vertailet uutta affiliate ohjelmaasi. Näin voit monipuolistaa liiketoimintaasi ja lisätä extra kassavirtoja samaan aikaan. Et kuitenkaan halua, että sivustosi on täynnä pelkkiä listoja, mutta yksi neljästä tai viidestä on OK ja tekee sivuistasi vain mielenkiintoisemmat.


Useiden kassavirtojen luominen eri lähteistä on loppujen lopuksi aika yksinkertaista kun  mietit sitä. Kerää tuotteesi saman "sateenvarjon" alle säästääksesi aikaa tai lisää affiliate ohjelma, jonka kanssa voit pitää hauskaa. Sivustosi hyötyy ja saat lisäksi tyytyväisiä iloisia asiakkaita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti