Affiliate markkinointia ilman rahaa


Ehkä hienoin yksittäinen asia affiliate markkinoinnissa on se miten pienellä alkuinvestoinnilla voit aloittaa rahan tienaamisen. Oikeastaan et tarvitse muuta kuin nettisivut. Siinä kaikki. Internetistä löydät lukuisia ilmaisia ohjelmia, jotka auttavat kädestä pitäen luomaan näyttävät nettisivut ja joiden avulla kuka tahansa saa sivut pystyyn alle päivässä. Tämän jälkeen ei tarvitse kuin löytää affiliate ohjelma johon kirjautua.

Tässä muutamia vinkkejä aloittelijalle:

  • Affiliate ohjelmia on olemassa kymmeniä tuhansia joihin voit kirjautua. Käytännössä vaihtoehdot ovat rajattomat. On kuitenkin syytä esittää yksi tärkeä neuvo. Mikäli Affiliate ohjelma haluaa, että maksat kirjautumisesta on syytä harkita kahdesti. Vaikka pyydetty alkuinvestointi olisi hyvin pieni, kannattaa huomioida, että ilmaisia vaihtoehtoja on ruunsaasti olemassa. Käytännössä lähes kaikki affiliate ohjelmat ovat ILMAISIA. Eikä pelkästään ilmaisia vaan suurimmat ja parhaimmat kumppanuus verkot tarjoavat koulutusta ja neuvoja esimerkiksi oikeista hakusanoista, jotka sinun on hyvä liittää sivuillesi, jotta asiakkaat löytävät sinut, klikkaavat linkkiäsi, ostavat tuotteen ja tuovat sinulle tuloja! Jos et välttämättä halua halua olla osa affiliate ohjelmaa, josta joudut maksamaan, en suosittele sitä. Ilmaisia vaihtoehtoja on olemassa tuhansia.
  • Valitessasi palveluntarjoajaa nettisivuillesi kannattaa valita suosia laatua. Tämä voi tietenkin tuntua haasteelliselta kun kulut on tarkoitus pitää nollassa tai mahdollisimman alhaalla. Kuitenkin laadukas paikallinen internet palvelujen tarjoaja on huomattavasti parempi vaihtoehto internetsivujesi ylläpitäjäksi, kuin joku ilmainen sivusto joka kaatuu vähän väliä. Sivustosi on sinun rahantekokoneesi, lypsävä lehmä, ja sen tulee olla toiminnassa 24/7. Todennaköisesti sinulla on jo valmiiksi internet yhteys kotona ja normaalisti sopimukseen kuuluu ilmaista kotisivutilaa. Suosittelen käyttämään sitä ja voit levätä rauhassa. Kannattaa myös huomata, että myös laadukkaat palveluntarjoajat, kuten google tarjoavat ilmaista kotisivutilaa. 

Kuten huomaat affiliate markkinoinnissa on muutamia asioita, jotka kaikkien tulee tietää ja huomioida. Jokatapauksessa avainasemassa on se, että voit tienata rahaa, elannon itsellesi ja perheellesi hyvin pienellä panoksella. Teet vain nettisivut mielenkiintoisella sisällöllä ja lisäät linkkejä ja voit rauhassa levätä laskien rahojasi.

Hyviä affiliate verkkoja löydät täältä ja yksittäisiä ohjelmia täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti