YKSITTÄISET HYVIN TUOTTAVAT KUMPPANUUSOHJELMAT

Tälle sivulle on kerätty yksittäisiä affiliate ohjelmia, jotka ovat kokemuksen pohjalta erittäin tuottavia, ja joita voi suositella kaikille. Tuotteiden kysyntä on erittäin suurta ympäri maailman, joten ansainta mahdollisuudetkin ovat sen mukaiset.


Web Hosting affiliate ja jälleenmyynti.

ResellerPanel


ResellerPanel on ehkä paras tietämistäni ohjelmista. Se tarjoaa erinomaisen affiliate ohjelman ja tämän lisäksi mahdollisuuden alittaa webosting ja domain jällenmyynti hyvin yksinkertaisella alustan tarjoamalla nettikaupalla ilman aloituskuluja.

Yritys tarjoaa Web Hosting palveluja domain rekisteröintiä ja erillispalvelimia ja oikeastaan kaikkea web hostingiin liittyviä palveluja yksityisille ja yrityksille. Osa yrityksen myymistä palveluista on hintavia, joten myös ansaintamahdollisuudet ovat sen mukaiset.

ResellerPanel tarjoaa myös mahdollisuuden laittaa pystyyn oman web hosting yrityksen ilmaiseksi. Ideana on että halutessasi ResellerPanel tarjoaa valmiin webkauppa pohjan, johon määrittelet tuotteiden hinnat ja myyt niitä omalla nimelläsi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ostaa itse palveluja joita myyt aan toimit oikeastaan vain nettikaupan hinnoittelija ja markkinoijana, kuitenkin omalla nimellä.

Mikäli pelkkä affiliate markkinointi ei riitä on ResellerPanelin kautta mahdollista aloittaa oma yritys ilman alkuinvestointeja, jolloin ansaintamahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat.

Palvelu on todella helppo ottaa käyttöön ja voit luoda ilmaisen tilin täällä.

Seksuaaliterveys

Bathmate Hydromax Affiliate ohjelma

Bathmate Hydromax on maailman eniten myydyin penis pumppu. Kuten olen aiemmin kertonut on tämä markkina-alue erittäin suuri ja omaa mainion ansaintamahdollisuuden. Olen itse tienannut tuhansia dollareita pelkästään markkinoimalla Bathmate pumppua.

Parhaan Bathmate affiliate ohjelman tarjoaa DXAffiliate, jonka komissiot ovat kaikkein korkeimmat ja heidän sivustonsa on kaikkein korkeimmat.

Bathmate Hydromax tarjoaa jopa 40% affiliate komissiot keskimääräisen ostoksen ollessa noin 200 dollaria. Affiliate ohjelma tarjoaa kaiken tarvitsemasi laadukkaista bannereista erittäin hyvään henkilökohtaiseen tukeen.

Mikäli et koe tuotetta häiritsevänä, tämän ohjelman avulla on erittäin helppo ansaita affiliate tuloja.

Ohjelmaan voit kirjautua suoraan alla olevalla kavakkeella tai tämän linkin kautta


Personal Information
Additional Information


Muut

UnBlockUs Affiliate ohjelma


Unblock-Us tarjoaa palvelua, joka reitittää DNS kyselyt heidän palvelunsa kautta ja avaa näin eri maissa toivat internet tv kanavat ja elokuva palvelut käyttöön ympäri maailman. Tällaiset tv- ja elokuvapalvelut ovat yleensä maarajoitteisia eivätkä toi kuin palveluntarjoaja maassa.

Kysyntä tuntuu olevan erittäin suuri ja UnBlock-US affiliate ohjelma tarjoaa suuret globaalit markkinat ja hyvät ansaintamahdollisuudet.

StrongVPN Affiliate ohjelma

StrongVPN on suurin ja käsittääkseni pisimpään, vuodesta 1995 alalla toiminut palveluntajoaja. 
VPN palvelun avulla voidaan salata internet liikenne ja estää näin tietoliikenteen salakuuntelu. Palvelut ovat hyvin suosittuja mm. maissa joissa valtio tarkkailee ja rajoittaa tietoliikenne kuten Kiinassa.

Lisäksi VPN palveluja käytetään muutenkin maarajoitusten poistamiseen kuten mahdollistamaan esim. YLE Areenan käyttämisen ulkomailla oleskellessa. VPN tarjoaa käyttäjälleen paremman yksityisyyden suojan, lisää tietoturvaa ja mahdollistaa internetin vapaan käytön.

VPN palvelut ovat erinomainen apu myös hakukoneoptimoinnissa.

Palveluilla on suuri kysyntä ympäri maailmaa varsinkin Kiinassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Markkinat ovat siis valtavat.