Kuinka kirjoittaa artikkeleita, joilla saat myynnit kasvuun.


Jos olet lukenut tätä sivustoa, olet varmasti huomannut aiemminkin maininnan, että hyvällä affilate sivustolla tulee olla laadukasta sisältöä, joka kiinnostaa asiakasta. Laadukkaan sisällön ero huonoon tarkoittaa sitä, että toisessa vaihtoehdossa joku klikkaa sivustollesi ja hetken kuluttua pois sieltä, kun taas ensimmäisessä vaihtoehdossa asiakas viettää jonkin aikaa sivustollasi, jonka jälkeen hän klikkaa linkkiäsi ja siirtyy ostamaan tuotteen, jota olet myymässä.

Mutta mitä jos et olekaan kovin hyvä kirjoittamaan? Mitä jos oletkin vain taitava liiketoiminnassa, mutta kirjailijan taidot ovatkin jääneet vähemmälle? Ei pidä hätääntyä. Sinullekin löytyy vaihtoehtoja. 


  • Etsi julkisista artikkeli tietokannoista. Kirjoita Googlen hakuun "PLR articles" ja olet oikealla tiellä. Internetistä löytyy miljoonia artikkeleita, jotka ovat käytettävissäsi täysin ilmaiseksi. Parasta näissä ilmaisissa artikkeleissa on, että voit editoida niitä, muuttaa niitä tai tehdä periaatteessa mitä vaan niin, että ne ovat juuri sellaisia kuin haluat. Eikä sinun tarvitse pelätä, että alkuperäinen kirjoittaja tulisi myöhemmin penäämään oikeuksiaan. Tämä on loistava mahdollisuus niille, jotka eivät halua tai osaa itse kirjoittaa sisältöä.
  • Voit myös ostaa artikkeleita, jotka ovat kirjoitettu juuri sinulle, ja yleensä halvemmalla kuin kuvittelet. Kun mietit miten tärkeätä laadukas sisältö on, ei muutaman euron hinta laadukkaasta sisällöstä ole kovin huono idea kun saa juuri sellaista sisältöä jota tarvitset. Tottakai artikkeli ostoksilla pätee samat säännöt kuin muuallakin. Jotkut yritykset ovat kalliimpia kuin toiset, joten kannattaa tehdä hieman tutkimustyötä sen suhteen mistä ostaa. Joskus tienatakseen rahaa on syytä myös hieman kuluttaa rahaa. Sisällön ostaminen on sellainen asia, johon kannattaa satsatakin rahaa, mikäli et itse halua kirjoittaa sisältöäsi.
  • Kolmas ja ehkä paras vaihtoehto on yksinkertainen. Lue ja opi. Vietä viikko tai pari klikkaillen internetissä lueskellen muiden affiliate sivustojen sisältöä. Koita oppia niistä ja kirjoita sen jälkeen omia artikkeleita oppimasi pohjalta, tuotteista joita sinun on tarkoitus myydä. Sinusta ei varmastikaan tule maailman parasta kirjoittajaa saman tien, mutta tutkimusten mukaan mitä enemmän luet sitä paremmaksi kirjoittajaksi myös tulet. Kokemus tuo lisää varmuutta kirjoittamiseen ja mitä enemmän kirjoitat sitä helpompaa se on. 


Laadukkaan sisällön merkitystä ei voi painottaa liikaa . Et koskaan voi luoda kaikkein menestyvintä affiliate markkinointi liiketoimintaa internettiin ilman laadukasta sisältöä. Jos et voi kirjoittaa sitä itse, sinulla on myös muita vaihtoehtoja. Paras vaihtoehto kuitenkin on, että opettelet itse kirjoittamaan. Se on investointi tulevaisuuteen, joka varmasti maksaa itsensä monin kertaisesti takaisin.