Affiliatemarkkinointi, businesta ilman vaivaa.

Monille ihmisille kotona työskentelyn mahdollisuutta on hankala vastustaa. Mahdollisuus määritellä omat työajat ja työmäärä sekä mahdollisuus sovittaa aikataulunsa vapaasti on erittäin houkutteleva tapa elää.

Ajatus oman web pohjaisen liiketoiminnan aloittamisesta voi kuitenkin tuntua hyvin haastavalta. Tarvitset web designin, tuotteen ja sitten se tulee vielä myydä, lähettää ja hoitaa asiakaskontaktit. On myös toinen tapa työskennellä kotona ja harjoittaa internet pohjaista liiketoimintaa ja sitä kutsutaan affiliate eli kumppanuusmarkkinoinniksi.

Affiliatemerkkinointisivuston  tekeminen ei ole oikeastaan ollenkaan hankalaa. On olemassa monia ilmaisia ohjelmia nettisivujen tekemiseen sekä myös helppoja ja ilmaisia nettisivupalveluja, joilla saat vaivatta sivut pystyyn.

Kun sinulla on toimivat nettisivut tarvitset enää listan yrityksistä, jotka maksavat sinulle kun ohjaat heille liikennettä linkkien kautta.  Helpoiten pääset alkuun isojen affiliate verkostojen avulla. Tällainen on esimerkiksi Trade Tracker.

Jos kuitenkin haluat menestyä kunnolla kumppanuusmarkkinoijana ja tienata kunnolla rahaa, ei pelkkä nettisivu jossa on vain lista linkkejä pelkästään riitä. Tällä tavalla voit tienata muutamia kymppejä, mutta harvemmin sen enempää. Kun asiakas saapuu googlesta sivuillesi, jossa on pelkkä lista linkkejä hän luultavasti poistuu hyvinkin nopeasta. Menestyvä affiliate sivusto tarjoaakin mielenkiintoista sisältöä, joka liittyy myytävään tuotteeseen. 

Jos aiot markkinoida useampia tuotteita, jotka ovat erilaisia kannattaa siis tehdä myös useampia sivustoja, jotka ovat tarkasti kohdennettuja. Näin saat asiakkaat pysymään sivuillasi ja tutustuen tuotteeseen ja lisäät tienaus mahdollisuuksiasi. 

Kannattaa siis luoda nettisivut joista löytyy sisältöä, joka kiinnostaa asiakasta. Jos sinusta tuntuu, ettet osaa itse tuottaa tarpeeksi sisältöä, löytyy netistä myös palveluja, jotka tuottavat sitä sinulle. Kannattaa kuitenkin itse pyrkiä ainakin alkuun luoda itse oma sisältönsä, jolloin saat siitä persoonallista ja itsesi näköistä. 

Kun olet saanut nettisivusi pystyyn mielenkiintoisella sisällöllä saat vähitellen sivuillesi myös kävijöitä, jotka ohjaat linkkien kautta eteenpäin ja vähitellen kassavirtasi kasvaa. 

Vaikka mitään takuuta ei olekaan, että affiliate markkinointi tuottaa sinulle suuria määriä rahaa, on todennäköisyydet kuitenkin sinun puolellasi kunhan vain jaksat hieman panostaa asiaan. Kun yhdistät hyvän näköiset sivut mielenkiintoiseen sisältöön ja asiakasta kiinnostaviin linkkeihin tulet luultavasti saamaan pian myös suuren määrän kävijöitä sivuillesi. Tämä liikenne taas muuttuu nopeasti rahaksi joka täyttää mukavasti tilisi.

Suosittelen kokeilemaan. Käytännössä sinulla ei ole muuta hävittävää kuin hiukan omasta ajastasi. 

Affiliate verkkoja joihin kannattaa tutustua löytyy täältä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti